Menü Schließen

BTC-lommebok involvert i Giveaway ble „hacket“ ved bruk av Brute Force

En bitcoin-lommebok som ble brukt i en gåveløsende gave ble „hacket“ ved hjelp av brute force, ifølge konkurransens skaper Alistair Milne.

Milne hadde gitt slipp på ledetråder til lommebokens 12-ords fraseuttrykk med jevne mellomrom før en bruker endelig kunne knekke adressen

En bitcoin-lommebok som inneholder 1 BTC som ble brukt i en samfunnsavgave, ble hacket av brute force.

I følge Altana Digital Valutafonds sjef for investeringssjef (CIO) Alistair Milne ble den 1 BTC han holdt i lommeboken som del av en pågående samfunnsavgave hacket 17. juni.

Milne hadde kjørt en gåteløsende gave for å oppnå 1 BTC siden mai, og ga ut en ny ledetråd for 12-ordets mnemonic frø med jevne mellomrom for medlemmene i samfunnet å gjette.

Milne hadde til hensikt å frigjøre de tre siste ledetrådene samtidig, for å forhindre bruk av et brute-force-program for å løse frøfrasen

Milne hevder imidlertid at han våknet onsdag morgen for å finne bitcoin-lommeboken tom. I følge Milne hadde lommeboka blitt brute-tvunget, med „hackeren“ som sannsynligvis leide ekstra datakraft for å fullføre oppgaven.

Mens Milne hadde til hensikt at frøfrasen til slutt skulle bli løst og 1 BTC overført, ble han imponert over hvor raskt en angriper var i stand til å tvinge de endelige frøordene.

Milne hevder det tok hackeren bare 44 timer å knekke lommeboken, og at brukeren betalte 0,01 BTC ($ 93) i gruvedrift for å overføre bitcoin før andre kunne ansette det samme brute force-angrepet.