Menü Schließen

Max Keizer säger att Bitcoin skulle kunna stiga 300x, toppkryptomål som är inriktad på amerikansk dollar dominans

Cryptoevangelisten Max Keizer säger att Bitcoin (BTC) kan öka 300 gånger när det siktar på den amerikanska dollarns dominans.

På ett nytt avsnitt av RT: s Keizer Report delar Bitcoin

På ett nytt avsnitt av RT: s Keizer Report delar Bitcoin-tjuren en Morgan Stanley-rapport med sina 4,17 miljoner YouTube-abonnenter som säger att flaggskeppskryptovalutan kommer att förbli en tillgångsklass och är ett livskraftigt alternativ till guld som en värdebutik och US-dollar som ett utbytesmedel.

”Accepterar du fiat-pengar där volatiliteten är noll, men förlusten av köpkraft garanteras? Eller föredrar du Bitcoin, där det finns volatilitet men vinsten i inköp garanteras? Det är dina två alternativ. ”

Keizer tillägger att kungsmyntet är nära att dominera marknaden för ädelmetaller. Han förutspår att BTC kommer att passera silver inom några månader och komma halvvägs till guldets börsvärde 2021.

”När det väl är förbi guldet är bara dollarn kvar och saken med Bitcoin är att det är topp-rovdjuret. Det är hajen i ett hav fullt av guldfisk och / eller plankton, vilket är den amerikanska dollarn.

De skriver ut många dollar men de är inte särskilt robusta och de kommer att decimeras när Bitcoin dominerar och blir den globala världsreservvalutan som vi förutspådde. Morgan Stanley vaknar nu äntligen upp till detta. ”

Keizer påpekar att när Bitcoin förskjuter guld och US-dollar

Keizer påpekar att när Bitcoin förskjuter guld och US-dollar kommer värdet av den ledande kryptovalutan att stiga meteoriskt.

„Jag antar att det går mycket högre eftersom det måste ersätta guld. Det måste ersätta den amerikanska dollarn. Den totala adresserbara marknaden (TAM) för Bitcoin är 300 biljoner dollar. Det är nu på 1 biljon dollar. Härifrån måste det gå 300 gånger. Äga det eller ha kul att vara fattig.