Menü Schließen

SBI Financial kjøper britisk Crypto Trading Desk B2C

SBI Financial kjøper britisk Crypto Trading Desk B2C2

  • SBI har anskaffet britisk kryptohandelstjeneste B2C2.
  • B2C2-kjøpet markerer det siste kryptohandeloppkjøpet for SBI.
  • Vanlige finansielle tjenestebedrifter driver nå kryptofokuserte virksomheter.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Den japanske finanstjenestegiganten SBI har anskaffet enda en kryptobørs, denne Bitcoin Profit gangen, den britiske baserte B2C2-kryptokurven.

Flyttingen signaliserer en ytterligere utvidelse av SBIs inngrep i kryptohandelsarenaen i Japan. I mellomtiden begynner finansinstitusjoner over hele verden å vie større oppmerksomhet til det spirende kryptovalutamarkedet.

SBI skal operere Crypto Dealing Desk

I følge en Reuters-rapport 15. desember har SBI Financial Services kjøpt B2C2 for et ikke oppgitt beløp. SBIs direkte kjøp følger en investering på $ 30 millioner i samme selskap tilbake i juli.

Etter oppkjøpet eier SBI nå en kryptohandelsdisk, og blir den første store finansinstitusjonen som driver en plattform for levering av kryptolikviditet.

Faktisk, som en kryptohåndteringsdisk, gjør B2C2 meglere, fondsforvaltere, børser og andre store handelsvolumaktører til å legge til rette for kryptoordrer i bulk.

Etter den første investeringen som ga selskapet en minoritetsandel i B2C2 tilbake i juli, kunne SBI-kunder handle gjennom sistnevntes plattform.

Nå er den japanske finansgiganten en del av SBI-kollektivet og håper å bli en stor motpart for institusjonelle investorer som ønsker å handle kryptovalutaer.

I en kommentar til oppkjøpet bemerket SBI-sjef Yoshitaka Kitao at flyttingen ville hjelpe selskapet å:

“Utvide fotsporene over de globale markedene”

Han la til at B2C2s ekspertise i kryptoscenen kompletterte SBIs mål. 2020 har sett en rekke store kryptofokuserte skuespill av SBI.